Helgpluggande...

...Bläh!

Som Hugh Hefner...

...Det enda som saknas nu är lite kvinnfolk med kaninöron. I övrigt har vi varit rätt så lika ikväll sen jag tvättat klart. Kvällen (natten kanske jag borde skriva) har spenderats i morgonrock och kallingar med ett rödvinsglas i handen framför datorn med bra musk i bakgrunden. Livin' it up Hefner-style.

Dagens visdomsord...

..: Vissa människor borde nekas internetaccess. Detta avviker inte (så mycket) från mitt politiska ställningstagande som PiratPartist så länge jag själv får välja personerna själv.

Godnatt...

...Nu är all kurslitteratur inför dagens föreläsning inläst. Det blir lätt så (när man varit borta och roat sig i dagarna tre på episka födelsedagsfester) ibland.

Jag får torka bort tandkrämsgucket från musplattan när jag vaknar sen (den droppar!).

Natti!

Alla hjärtans dag...

...Bah! Humbug!


Men jodå...

...Visst blev det VG på muntan. Damn, I'm good!
Jag tror jag ska fira detta genom att ta mig en skolfri kväll, kanske läsa liiite i de böcker som ska vara lästa till måndag, men antagligen inte (möjligtvis om jag inte kan somna :P). Nu är det fanimej helg.

Jag tror att jag får DAMP snart...

...Den jefla fråga 10 till morgondagens tenta. Det finns inget svar i kursböckerna. Man ska fan inte behöva leta upp svaren på Wiki-jävla-pedia till tentan? Får man ens ställa frågor som inte är förankrade i kurslitteraturen?
Snart kommer huvuden att rulla!!! :@

Windows 7...

...Pedo Bear approved. (Cred till Oscar för den fina bilden)


Livet har sina goda stunder...

...Skypear med syster. Hon är fantastisk! :)

Världens bästa!

Videokonferens...

...Hoppas att CCR-utbytet på videolänk i eftermiddag blir spännande. Vi ser fram emot det.
Nu är det dags att göra sig i ordning för en ny, spännande dag.

Kulturmöten och "munta"...

...Damn you, Stier, Steinfatt, Rogers, Dahl och alla andra interkulturella forskare! Allt ska bakas in. Allt ska bankas in. Allt ska sitta där på torsdag.
Jag kommer inte kunna tänka på någonting förutom det interkulturella samspelet människor emellan förrän den här satans veckan är över. GAAAAAH!

Headerproblemet...

...Verkar vara löst. Skönt det.

Datanörd sökes...

...Jag har försökt att plocka bort min header (bilden högst upp på sidan) med mig, Josefine och Spiken. Känns ju inte helt aktuell längre. En kortare förklaring på hur man gör skulle verkligen uppskattas.

RSS 2.0