Den här måste du bara lyssna på!

Aftonhoran aftonbladet har en faiblesse att rapportera antinyheter och få dem att framstå som extaordinära händelser; rubriker så som "Hönan Hickory värper rosa ägg!" är alltså ingen ovanlighet när det gäller den blaskan. Den här gången har de däremot lyckats hitta något som faktiskt väckte mitt intresse. Egentligen är det en ganska banal nyhet - fula människor har sjungit i alla tider (och gjort det bra också!). Hur förklarar du annars Staffan Hellstrands, Lotta Engbergs eller Patti Smiths stora framgångar i musikbranschen? Hursomhelst är nog inte aftonhoran aftonbladet den enda tidningen som gillar att skriva om folk som lyckas mot svåra odds, alla gillar att läsa om en underdog - den här kvinnan är en av dessa personer som lyckats bli riktigt känd på sin sångröst trots att ingen någonsin trott att hon skulle kunna bli det.


Är de inte jävligt lika varandra?

När Susan Boyle kom upp på scenen i Britain's got talent såg hon ut som Dame Edna som tappat bort glasögonen en bad hair-day med alla paljettklänningar inlämnade på kemtvätten och många trodde nog att programmet snarare urartat till att bli Little Britain's got talent eller nån slags brittisk variant av I en annan del av Köping. Hon såg helt enkelt ut som ett gammalt troll och alla skrattade åt henne; publiken, domarna och folk därhemma. Sen började trollet sjunga.


Röstresurserna hos henne är nog inte många engelsmän som tvivlar på längre...

Kommentarer
Postat av: Cat

Wow! Helt otroligt. Tårarna rinner.

2009-04-13 @ 00:15:17
URL: http://jagstamparpaditthjarta.blogspot.com/
Postat av: Jeanette

Fast jag skulle inte räkna Lotta Engberg som ful, numera är hon gammal- men är ju inte som att hon påbörjade sin karriär som 47åring :P



Skoj att se hur den här "fula ankungen" tog alla med storm ^_^Visar att "bra sång" inte alltid går hand i hand med "rätt image".

2009-04-13 @ 23:12:13
URL: http://art-of-jean.blogspot.com

Det är här du ska skriva:

Namn:
Jag är en stalker

E-postadress: (för framtida hotbrev)

Kläm fram med din bloggadress:

Kläm fram med det:

Trackback
RSS 2.0