Piratpartiet: Demonstration den 4 juni i Norrköping

Den 4e juni samlas vi Piratpartister & sympatisörer i Norrköping för att demonstrera för rätten till delad kultur, fri kunskap och ett skyddat privatliv!

Som de flesta av oss vet är demokratin vi lever i hotad. Den politiska transparensen blir allt grumligare och mer och mer svåröverskådlig för vanliga medborgare som du och jag. Genom olika galna lagstiftningar luckras rättssäkerheten upp mer och mer samtidigt som transparensen försvinner och möjligheterna att överklaga tas bort.

Jämförelsen med det vi tidigare sett i Östtyskland, Nordkorea, Sovjet och Kina är inte längre lika avlägsen som för fem år sedan. Istället för att vara oskyldig tills motsatsen bevisats har bevisbördan, att visa makthavarna att man ”har rent mjöl i påsen”, lämpats över på den enskilda individen. Det är dags för aktion!

None


Vi startar vår vandring utanför Stadsbibliotekets entré och vandrar ner mot Hörsalsparken för att stanna där och fortsätta sprida vårat budskap via plakat, dela ut flyers och folders samt prata med nyfikna.

Tider som gäller är alltså:

Torsdagen den 4e juni
Samling vid Stadsbibliotekets entre: 16:00
Avmarsch mot Hörsalsparken: 16:30

Kom nu alla som känner minsta stöd för att visa upp Piratpartiet i Norrköping. Vi måste kämpa för det är nu det gäller och ta med vänner och bekanta!

Mer information kommer finnas på vår blogg, där kan ni även ställa allmänna frågor i kommentarerna på inläggen:

http://www.oneman.se/norrkoping_pirater


Kontaktperson: Per Jennerström
[email protected]

Kommentarer

Det är här du ska skriva:

Namn:
Jag är en stalker

E-postadress: (för framtida hotbrev)

Kläm fram med din bloggadress:

Kläm fram med det:

Trackback
RSS 2.0