Får jag bjuda på lite skönsång...?

...Såhär på kvällskvisten känner jag att lite skön musik inte är helt fel. Här är två musikanter som fattat mitt intresse. Dessa två är musikaliska storheter som jag gillar skarpt.


Det andra klippet kommer från en gammal Åsa-Nisse-film där en brilliant cittronill sjunger "Till en fågel" av poeten Johan Ludvig Runeberg. Lägg gärna märke till Klabbarparns sista kommentar. Härliga tider. Dessa härliga musikanter. Håhå, jaja.


Kommentarer
Postat av: Beelzebjörn

Det där var ju lagom vedervärdigt...



Du har alldeles för mycket fritid. ;)

2009-05-29 @ 12:31:24
URL: http://outad.blogspot.com/
Postat av: Evert Bäckström

Ni har inte upplevt Yngwie Malmsten eller "you raise the fucking fury".

2009-05-29 @ 19:40:06
Postat av: Evert Bäckström

Dagens ungdom...eller jag är förmodligen inte så digitalt litterat mitt arma ego har trott(läser nog mest barnböcker re: bloggar och YouTube). Min stora favorit är en äkta mexikanare från Pensionat paradiset.

2009-05-29 @ 19:50:17
Postat av: Evert Bäckström

Gammal sur gubbe men jag hatar mobilblottare(JAG STÅR I KASSAN PÅ X. GONNE TESTET??!! OCH BAGG I GRENEN??!! DET VAR INTE JAG.....). För att inte tala om fler yttringar av blottarkulturen eller facebook eller enligt mig mer eller mindre självupptagna känslan med bloggar. Missförstå mig rätt men personlig integritet rimmar illa med den kulturen och jag är fortfarande digital barnboksläsare och fortfarande en sur gammal gubbe.



mvh



Evert

2009-05-29 @ 21:43:08
Postat av: Evert Bäckström

Full igen eller orsaken att jag undviker Skype. Jag börja se vad jag skrev igår eller det kan tolkas som att jag inte gillar just din blogg. Kontentan var att jag i egenskap av sur gammal gubbe har svårt för hela formatet över lag eller det strider mot hela min uppfostring och menade bloggar i gemen och inget personangrepp. Samma sak med det jag vill döpa till en "blottarkultur". Den andra sidan av myntet är att ni har djävligt snygga hemsidor jag blir grön av avund av. Borsett fylleri och tvetydigt skitsnack gav jag mig faktiskt på delar av Pryssgården. Till min förvåning mötte jag en äldre man på sin tomt och han ville ha bladet direkt i handen. Min första tanke var att nu kommer jag få en utskällning av guds nåde men till min förvåning börja han prisa PP och hans döttrar var ättriga anhängare och jag fick tom avskeds ord om lycka till i valet. Prognoser i all ära men det kokar faktiskt i leden och bara inte i fritidsgårdar.



mvh



Evert

2009-05-30 @ 18:00:25

Det är här du ska skriva:

Namn:
Jag är en stalker

E-postadress: (för framtida hotbrev)

Kläm fram med din bloggadress:

Kläm fram med det:

Trackback
RSS 2.0