Dag 1 - invägning...

...Efter mycket funderande har vi nu kommit fram till att det enklaste och snabbaste sättet att kickstarta en viktnedgång antagligen är att köra en VLCD-kur. VLCD är en engelsk förkortning och står för Very Low Calorie Diet vilket innebär att jag under den här kurens gång ska klara mig på så få kalorier som möjligt per dag för att maximera min viktnedgång så mycket som möjligt under den här tiden Älskling och jag ska bara äta soppor av märket Naturdiet i två veckors tid för att se om vi märker någon skillnad. Det enda vi får sätta i oss förrutom sopporna är svart kaffe, té och vatten. Sweet!


Mumsfilibabba!

Efter första morgonkissen i morse vägde jag 78,5kg och det är alltså det som är min startvikt vid den här kuren. Jag har än så länge inte funderat så mycket omkring vad jag vill nå för slutvikt när jag är färdig med det här men jag skulle absolut vilja väga närmare 70 än 80 innan jag hunnit bygga upp mina muskler.

Jag började på gym i somras tillsammans med Älskling men eftersom jag inte tränat mycket alls tidigare och dessutom har en del överflödigt fett har jag inte märkt så stor skillnad mellan min gym-period och min gamla lat-period. Därför tror jag att det här sättet att snabba upp viktnedgången kan vara ett bra sätt eftersom jag ju antagligen kommer att känna av hur kroppen arbetar och bygger muskler mycket mer när kuren är över än innan jag startade.

Jag återkommer med ett midjemått när jag orkat leta fram vårt måttband.

So long, sucker!

Kommentarer
Postat av: FAgel

Lycka till. Kör själv VLCD diet men är inte slaviskt bunden till den så jag gör precis som dom säger, matersättning. Så vill jag äta frukost s gör jag det. Ca 7 kg på 2 veckor så visst fan funkar det.



Hade samma "problem" som dig. Åt rätt, motionerade regelbundet men gick inte ner ett smack på 2 månader så därför blev det VLCD för mig.

2009-03-26 @ 15:54:47
URL: http://fraggelberg.blogg.se/

Det är här du ska skriva:

Namn:
Jag är en stalker

E-postadress: (för framtida hotbrev)

Kläm fram med din bloggadress:

Kläm fram med det:

Trackback
RSS 2.0