Avslutning på dag fem...

...Nu har jag äntligen börjat att se resultat av mitt slit. Efter en mätning ikväll, efter sista soppan och en massa vatten och trots att jag spände ut magen så mycket jag kunde, så såg jag till min stora lycka att jag redan tappat tre centimeter i midjan. Från 95cm till 92. Dessutom har dagen varit den bästa på många andra sätt. Jag har följt schemat till punkt och pricka; fyra soppor och en meal bar är allt jag har fått i mig, men jag har ändå inte känt de hungerskänslor som jag gjorde igår eller någon av de första dagarna vilket måste betyda att jag vant mig vid att vara i ketosläget nu.

Jag har vant mig. Mitt humör är mycket bättre, jag är inte lika trött och seg utan känner faktiskt lust att gå ut och aktivera mig om det så är promenader med Spiken eller besök på gymet (jag tänkte försöka få till ett imorrn om jag hinner). Jag tror att den här kuren var riktigt bra för mig.

Imorrn tänker jag dock äta en grönsallad med tomat, gurka, rödlök, ett kokt ägg och en burk tonfisk iställer för lunch eftersom jag saknar känslan av att tugga på saker när jag dricker sopporna och smaken av riktig mat kan man inte trolla fram på artificiell väg. Den ljuva måltiden motsvarar ungefär de två påsar som jag annars skulle ha ätit så det blir nog bra så länge jag hoppar över dem det vill säga.

Summa summaum:
Efter att man vant sig vid ketosläget är det inte lika jobbigt längre. Det enda som plågar mig fortfarande är att jag saknar känslan av hur riktig mat smakar, men så länge jag inte överstiger kaloriinnehållet eller mängden kolhydrater jämfört med vad påsarna innehåller så kan jag nog byta ut ett mål här och där utan att det blir några problem att hålla sig kvar i ketosläge. Idag har varit en riktigt bra dag.

Nu är jag trött och ska sova så detta får avsluta dag fem. Sov sött!


Kommentarer
Postat av: Jossan

Jomen en massor med "vanliga" jeans har jag redan, vill få bort dom och testa något nytt :) Är trött på kläder i svart och gråskala!

2009-03-31 @ 07:42:36
URL: http://lejoss.blogg.se/
Postat av: BättanBäst

JAG VET HUR DET ÄR ATT INTE TUGGA PÅ SAKER; ATT DRICKA SOPPA I OÄNDLIGTHET OCH VILJA GÅ NER IÄ VIKT! I AM WITH YOU!

2009-03-31 @ 21:46:16
URL: http://dihfm.blogspot.com

Det är här du ska skriva:

Namn:
Jag är en stalker

E-postadress: (för framtida hotbrev)

Kläm fram med din bloggadress:

Kläm fram med det:

Trackback
RSS 2.0