Expedition Robinson och handikapp-OS...

DN och HD skriver idag om de 18 deltagare som ska tävla i årets Expedition Robinson och jag känner hur vibbarna från tidigt 2000-tal återvänder. En trött Harald Treutiger som tvingar upp B-kändiseliten – Robban, Kent och Jan-Emanuel på saker som "stocken" och "hjulet" och som tvingar Emma Andersson och Zubeide att tävla om vem som kan äta råttkött direkt ifrån spjutet som djuret spetsades med och så vidare. Det känns i alla fall inte särskilt 2009 direkt. Nej, patetiskt är nog ordet jag letar efter. Det var för övrigt över 9000 sökande enligt DN som ville sova i djungeln tillsammans med 17 andra deltagare som får våra kusiner chimpanserna att framstå som rena genier. Rent ut sagt, patetiskt.


Ser man tjusningen i det här bör man uppsöka
läkarvård redan ikväll. Imorrn kan det vara för sent.


Jag kan också rapportera att USA's president "Obama Bin-Laden" har lyckats med sitt första klavertramp (om vi bortser från att hans högervridna politiska agenda är lite av en kombination av samma saker som Kristdemokraterna, Moderaterna och Sverigedemokraterna har i sina doktriner - fast snäppet värre) och det gjorde han på bästa sändningstid hos Jay Leno. Den målgrupp han skämtade om var de handikappade som tävlar i Special Olympics, alltså Handikapp-OS. För att citera The Dixie Chicks: "Shame on you, mr. President."


Det kan aldrig räknas som att vara bra PR att uppröra den här sortens väljare.

Hans medverkan hos Jay Leno har gett honom mycket beröm samtidigt som den här olyckliga kommentaren har blivit mycket uppmärksammad och kritiserad i amerikansk media. Här kan du se honom och bedöma själv hur pass farligt du tycker att skämtet var:


President Obama berättar om sin bowlingrunda för Jay Leno...

Man kan fråga sig hur vi svenskar skulle reagera om Fredrik Reinfeldt skämtade om något liknande som involverade lyteskomik som den som Obama bjöd på – varför inte någon punch-line om Robinson-Robban eller någon annan känd handikappad svensk kändis?



Förresten, om du också tycker om att göra smarta saker precis som jag och vill tjäna lite extra pengar på ditt bloggande så kan jag rekommendera att du registrerar dig hos . Det är ett smidigt och enkelt sätt att komma i kontakt med en massa företag som matchar innehållet på din blogg och det är nog det som är en av de bästa grejerna med just . Med får du själv välja vilka annonser du vill visa dina besökare och du kan själv avsluta samarbetet med annonsörer du valt ut om du inte är nöjd med något. Gör som du vill men jag kan i alla fall berätta att jag själv är grymt nöjd!

Kommentarer

Det är här du ska skriva:

Namn:
Jag är en stalker

E-postadress: (för framtida hotbrev)

Kläm fram med din bloggadress:

Kläm fram med det:

Trackback
RSS 2.0