Kalla mig gammalmodig...

...Men jag har svårt att fungera utan att få i mig kaffe först. Idag har jag och Älskling en hel del att göra här hemma innan vårt storbesök från det soliga Spanien kommer på besök, El Maco så jag sitter här och bälgar i mig kaffe för att inte falla ihop som en död sill på golvet. Du som hänger här ofta vet ju ungefär när jag gick och la mig i natt så du kan ju förstå att jag har lite svårt att vakna till innan sista kaffeslatten är urdrucken...


Låt inte skenet bedra. Jag skulle mycket hellre ligga och dra mig
än att klottra blogg för din skull...



Dagens to do-list ser ungefär ut såhär:
  • Diska den förbannade disken
  • Tvätta den förbannade tvätten
  • Städa
  • Dammsuga
  • Gå ut med de förbannade soporna
  • Lära mig dopsången utantill
Jag ska ju spela och sjunga i morgon på min kusins dop så det vore ju bra om jag lyckades memorera text och ackord tills dess. Jag har hittils lyckats med att lära mig allt utom en enda jäkla strof. Blir ju inte så kul om jag ska behöva mummla något ohörbart på det stället istället. Inte för att jag tror att någon utav dopbesökarna hört låten tidigare men vaffan!

Att jag skriver det här inlägget mellan mina frukosttuggor beror på att jag ska försöka få lite mer tid över till att mecka med listan så nu säger jag bye bye för tillfället och återkommer nån gång i eftermiddag för status update. Tack för att du har förståelse.

Kommentarer

Det är här du ska skriva:

Namn:
Jag är en stalker

E-postadress: (för framtida hotbrev)

Kläm fram med din bloggadress:

Kläm fram med det:

Trackback
RSS 2.0