Jag kan ha tagit i en aning...

...fast jag tänker låta dig avgöra om så är fallet eller ej. I vart fall fick jag nyss motta ett Nigeriabrevsliknande mail där det stod att jag vunnit en miljon brittiska pund. Såhär såg det mailet ut och nedanför är mailet som jag skickade tillbaka. Var jag lite för hård kanske? Personligen tycker jag att jag kunde tagit i ännu mer med hårdhandskarna men fantasin tog slut efter att jag önskat testickelcancer på SPAMMAREN och alla i dess närhet.

Här är deras mail: och här är det jag skrev:

Det här mailet kan verka lite omoget, men SPAM av det här slaget är vad som förstör internet. Det är ta mig fan nästan lika illa som barnporr. Viagramail och Nigeriabrev, kukförstoring och andra potensmedel är inget jag vill ha i min inkorg och därför har jag ett genuint bra SPAM-filter tack vare gmail. Hur den här skiten sluppit igenom övergår min fattningsförmåg och det är nog därför jag reagerar så starkt.

Förresten, om du också tycker om att göra smarta saker precis som jag och vill tjäna lite extra pengar på ditt bloggande så kan jag rekommendera att du registrerar dig hos . Det är ett smidigt och enkelt sätt att komma i kontakt med en massa företag som matchar innehållet på din blogg och det är nog en av de bästa fördelarna med just för där får du själv välja vilka annonser du vill visa dina besökare och du kan också avsluta samarbetet med annonsörer du valt ut om du inte är nöjd med något. Själv har jag aldrig haft några problem med att vara och jag har faktiskt aldrig hört talas om någon som haft det heller. Gör som du vill men jag kan i alla fall berätta att jag själv är grymt nöjd och vad har du att förlora på att testa?

Kommentarer

Det är här du ska skriva:

Namn:
Jag är en stalker

E-postadress: (för framtida hotbrev)

Kläm fram med din bloggadress:

Kläm fram med det:

Trackback
RSS 2.0