Dag 4 - trött...

Jag smet upp i natt när jag inte kunde sova och käkade en soppa till men eftersom jag hade två soppor kvar att äta innan jag gick och la mig så var det nog bara bra faktiskt. Man måste ju få i sig all näring man behöver också och det har Naturdiet varit så duktiga med att trycka in i de där sopporna för att man ska klara sig bra om man bara äter dem. Men jag måste fortfarande få i mig sex soppor eller tre meal bars för att lyckas med det. Jag har inga vitaminpiller på lager och jag har ingen lust att köpa heller så sopporna får räcka tycker jag.

...I morse sov jag till halv ett ungefär
och det är väl inte så mycket på en helg egentligen, men om vi inte bytt till sommartid hade jag ändå känt mig mer nyttig när jag vaknade. Jag har än så länge inte haft så stor aptit men det kommer väl under dagen antar jag. Jag har i alla fall ätit en soppa idag och druckit nästan en liter vatten.

Jag har än så länge inte gjort så mycket mer än att jag råkade radera all musik i min mp3-spelare när jag och Spiken var på kiss- och bajsrunda för en stund sen (låtarna bara försvann!). Jag vågar inte ta med honom på långpromenad idag eftersom han är renklippt in på bara skinnet och ställer sig och huttrar och skakar sig själv var femte meter nästan. Den måste få växa ut lite eller så får vi väl skaffa ett hundtäcke till honom. Jag tror att jag ska ta och gå varvet själv lite senare idag men för tillfället har jag ingen lust. Nu sitter jag och kollar igenom mina prenumerationer på bloglovin' och jag har sammanlagt 72 nya inlägg att gå igenom.

Jaja. Nu ska jag inte tråka ut dig mer med detaljer om min bantarkur på en stund. Nu ska jag läsa andras bloggar.

Kommentarer
Postat av: Jasmin

sv; tack, la till dig på bloglovin jag med! :)

2009-03-29 @ 16:30:02
URL: http://dressage.blogg.se/

Det är här du ska skriva:

Namn:
Jag är en stalker

E-postadress: (för framtida hotbrev)

Kläm fram med din bloggadress:

Kläm fram med det:

Trackback
RSS 2.0