Avslutning på dag fyra...

Idag har faktiskt varit en bra dag för jag har inte känt mig särskilt hungrig alls. Dock har jag varit tröttare än tidigare, något som jag hoppas försvinner ju längre jag fortsätter med kuren. Jag hade lite huvudvärk under kvällen men den gick snabbt över med en Ibumetin.

Trots att jag inte varit lika hungrig idag så har jag känt sug för någonting med lite krydda i, så ikväll gjorde jag i ordning lite grönsaksbuljong när jag ätit upp alla dagens pulversoppor. En deciliter buljong innehåller ~5kcal så det lilla "överskott" jag fick ikväll kan jag nog leva med. Det viktigaste för mig var att få smaka något varmt och som inte innehöll sötningsmedel. Pulversopporna tröttnar man på rätt fort även om de inte smakar illa. Efter tre dagar smakar det chokladvälling (vilket i och för sig antagligen är vad det är också). Det har också varit lite svårt att hålla diciplinen eftersom jag frestats av Älskling (som börjar om sin kur imorrn) som käkat donkenmat ikväll igen. Jag valde dock att gå varvet runt Åbackarna då istället för att behöva plågas av att se henne äta så det gick ganska bra ändå.

Summa summarum: Dag fyra har på sätt och vis varit bättre än de tidigare dagarna eftersom hungerskänslorna nästan helt har försvunnit. Men eftersom jag fortfarande saknar själva ätandet och olika smaker (vi har fortfarande inte köpt någon annan smak än choklad) så har jag börjat tröttna lite. Jag tror man klarar sig längre om man varierar smakerna lite. Jag har varit tröttare idag än tidigare, men eftersom ketosen verkar ha gått igång så är jag ändå nöjd och glad. Så länge jag inte är hungrig när jag ska sova om natten är jag nöjd och buljongen jag drack tog udden av de känslorna ikväll.

Nu är det dags att gå och lägga sig. Nattinufsan!


Släck lyset! Jag sover...


Kommentarer
Postat av: bells

Kan ju säga att han sitter för självförsvar mot en e påverkad kille med kniv... så då kan man begripa hur sjukt svenska rättsystemet är !

2009-03-30 @ 10:46:20
URL: http://bellyy.blogg.se/

Det är här du ska skriva:

Namn:
Jag är en stalker

E-postadress: (för framtida hotbrev)

Kläm fram med din bloggadress:

Kläm fram med det:

Trackback
RSS 2.0